Iets te vieren …

… een toost op een huwelijk, een verjaardag of het afscheid van een collega. Het vieren van een bruiloft of babyshower met een high tea. De intieme sfeer en rustieke uitstraling maken Coffee & Cacao de ideale locatie voor vele speciale gelegenheden.

Feesten

Er is veel mogelijk. Je kunt je verjaardag vieren met koffie, thee en taart of gezellig lunchen met een hele groep. Of juist later op de middag beginnen met taart en over gaan op hartige hapjes en een borrel. Laat ons je wensen weten.

Trouwen in Waterland

Wat dacht je ervan om bij Coffee & Cacao samen de bruidstaart aan te snijden en met vrienden en familie de champagne te ontkurken en te toosten op het geluk en de liefde?

Geen standaard bruidstaarten van marsepein maar prachtige creaties en puur smaakvermaak met chocolade of fruit. We gaan altijd even met je zitten om je wensen door te nemen.

Ontdek Waterland

Hoe kun je Waterland beter beleven dan vanaf het water? Combineer je bezoek aan Coffee & Cacao met een prachtige vaartocht in de luxe sloep  ‘De Swarte Swaen’. Om het helemaal af te maken kan de schipper ook doorvaren naar pannenkoekenhuis ‘De Witte Swaen’ in Broek in Waterland voor een avondmaal.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 0299 65 43 43