Laat je onderdompelen in de wereld van chocolade …

… en zie met eigen ogen hoe ambachtelijke bonbons gemaakt worden. Dat geeft een extra dimensie aan je smaakbeleving. Laat staan als je ze zelf maakt. In een workshop chocolade geeft Coffee & Cacao kinderen en volwassenen de mogelijkheid om te stoeien met de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard mag je het resultaat mee naar huis nemen!

Workshop chocolade voor kinderen

Jullie worden ontvangen met limonade en chocolade. Proef het verschil tussen melk, puur en witte chocolade. Er is ruimte om de kadootjes uit te pakken. Als je wilt, kun je ook taart of poffertjes met warme chocolade bijbestellen. Dan is het tijd om de mouwen op te stropen.

In de chocoladekeuken gaan we onder begeleiding van een echte chocolatier bonbons maken. Vormpjes marsepein uitsteken, doorhalen in drie verschillende soorten chocolade en versieren met pareltjes, glitters en gekleurde knispers. Ook kun je met een cornet (spuitzakje) een tekening of naam op de bonbon spuiten. Elk kind maakt ongeveer 25 bonbons.

Als de bonbons klaar zijn, gaan we terug aan tafel. Je mag je zelf gemaakte bonbons in een mooi doosje doen en het zakje dat daar omheen gaat versieren.

min. 7 kinderen en max. 9 kinderen, duur: 2 uur

Workshop luxe bonbons maken voor volwassenen

Ben je een echte choc-a-holic? Of wil je meer weten over chocolade en heb je zin in een dagje creativiteit met vrienden? Dan ben je bij Coffee & Cacao aan het juiste adres. Bij iedere workshop word je ontvangen met koffie of thee met wat lekkers en ook tussentijds word je verzorgd.

In twee uur tijd leer je één bonbon van begin tot eind maken. Je kookt het interieur, laat het aandrogen en haalt het door de chocolade. Andere bonbons die al een interieur hebben leer je door te halen en te versieren. In totaal maak je ongeveer 25 bonbons.

min. 6 personen en max. 8 personen, duur: 2 uur

Kun je je een lekkerder kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest voorstellen? Wij niet! Naast de workshops bonbons maken, geeft Coffee & Cacao ook de workshops taart maken en cupcakes versieren.

Bel even voor de mogelijkheden: 0299 65 43 43